Skræddersyet logistik

Berthelsen & Co. tilbyder skræddersyede logistik og lagerløsninger til virksomheder i alle størrelser og i alle brancher. Vi afhenter lagerbeholdningen, fragter den til vores lagerhotel og opbevarer den indtil du skal bruge hele eller dele af lagerbeholdningen.

Danske fragtmænd

Vi er en del af Danske Fragtmænd, som er erhvervslivets foretrukne transport og logistikpartner. Derfor kan du trygt indgå en aftale med os. Berthelsen & Co er specialister i fragt og logistik.

Professionel op­magasinering af din lager­beholdning

Skal din hotelløsning have halvpensions, helpension eller All Inclusive? Vi finder altid den løsning, der passer bedst til virksomheden. Gennem en tæt dialog om ønsker og behov, og ud fra vores 30 årige erfaring, kan du forvente at få et tilbud, der rammer plet.

Vi har styr på vores logistik

Vi kører ikke den ekstra mil for vores kunder, fordi vi har altid styr på logistikken – til gengæld går vi den ekstra mil for at gøre en lagerløsning så bekvem for dig som muligt. Vi tilbyder alt inden for lagerhotel og distribution lige fra halvpension til All Inclusive. Dette inkluderer alt fra opmagasinering, udpakning, ompakning, containertømning, plukning og afsendelse på vegne af din virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Der er mange forskellige grunde til, at man har brug for erhvervsopbevaring. Det kan fx være varelager, sæsonvarer, hvis kontoret skal istandsættes m.m.

Hvis du står og har behov for en lagerløsning til din lagerbeholdning, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 25 58 58 22 eller via kontaktformularen her på siden.

Call Now Button