Vi dækker bredt

Berthelsen & Co er en del af Danske Fragtmænd og din lokale fragtmand i Nordsjælland. Vi står altid klar, hvis du haft brug for erhvervstransport. Vi leverer sikkert dine varer til tiden og efter aftalt tid. Vi kører i Lyngby, Gentofte, Nærum, Virum, Holte, Skodsborg og Vedbæk for Danske fragtmænd. 

30 års erfaring

Fragtkørsel ligger i vores DNA. Vi har gjort det i over 30 år, og derfor kan du trygt vælge os som dit foretrukne vognmandsfirma. Vi har et kvalitetsstempel og det hedder Danske Fragtmænd. Alle vores chauffører kører under overenskomst og har gennemført al fornøden uddannelse.
Vores samarbejde med Danske Fragtmænd gør at vi altid har det mest sikre bagland i ryggen, samtidigt er vi altid opdaterede med den nyeste viden.

Gods er vores spids­kompetence

At fragte gods rundt er noget, vi er virkelig gode til. Vi kender altid logistikken, pakningen og transporttiden, så vi kan give dig den bedste og mest præcise løsning. Vores motto er: kan det være i en lastbil, så kører vi med det. Vi kører nemlig med alt slags gods – også farligt gods fordi det skræmmer os ikke.

Stor størrelse på gods

Vi kører full load, stykgods og partigods. Derfor kan vi altid kunne finde den helt rette løsning til dig uanset størrelsen på dit gods. Derudover råder vi også over et lagerhotel, hvor vi kan have din lagerbeholdning opmagasineret uanset om det er varelager, sæsonvarer eller en helt tredje ting.

Har du brug for en fragtmand?

Hvis du har brug for erhvervstransport eller erhvervsopbevaring står vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon 25 58 58 22 eller skrive til os via kontaktformularen her på siden. Derefter vil vi kontakte dig og tage en tæt dialog omkring dine behov og ønsker.

Call Now Button